БАЗА ИНВЕСТИЦИОНИХ ЛОКАЦИЈА

Било да су у питању производне хале, логистички центри, пословни простори или парцеле грађевинског и пољопривредног земљишта, РАС база инвестиционих локација обједињује све привредне потенцијале у Србији и на тај начин их чини доступним како страним тако и домаћим инвеститорима. Уколико поседујете имовину на којој би инвеститори могли да развијају своје пословање и желите да пронађете купца или закупца за њу, пошаљите нам Ваше податке и постаните део РАС базе инвестиционих локација. РАС инвеститорима одговара на питања:

Где?
Како?
Због чега?
а Ви не пропустите прилику да Ваша имовина послужи као одговор на питање „Где?”.

Наша база локација обухвата приватне поседе, али и друштвену и државну имовину. Једини предуслов да се и Ваша локација нађе у РАС бази је да се на њој може развијати пословање и унапређивати привреда Србије.

Регистрација за РАС базу инвестиционих локација је једноставна и бесплатна. Само је потребно да попуните формулар за регистрацију и пошаљете га на оффице@рас.гов.рс. У циљу што успешније презентације, препоручујемо да уз попуњен формулар пошаљете и фотографије Ваше локације у што бољој резолуцији.

На овај начин Ваша локација ће постати део понуде инвестиционих потенцијала Србије, доступних великом броју страних и домаћих инвеститора са којима РАС тесно сарађује. На основу наших предлога, бројне компаније као што су Балл Пацкагинг, Кроноспан, ЛЕОНИ, Фалке и многи други светски брендови, одабрале су Србију као најповољнију локацију за своју производњу.

Добро дошли у РАС базу локација!

Извор: РАС (Развојна агенција Србије)

Ocena

Поделите овај пост

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43