Како су Живановићи вратили Србији укусе старе традиције: Што се хоће, то се и може!

Кад осећаш велику страст према ономе што радиш, не можеш да не успеш.

У данашње време када нам је готово све доступно у сваком тренутку, многи жале за чарима прошлих времена и традиционалним укусима потпуно природних производа, када конзерванси нису били толико заступљени у прирпеми хране, а адитиви се нису користили уопште.

Једни од баш таквих људи јесу и Живановићи, породица из централне Србије која није пристала на то да остану само успомене од савршених бакиних џемова и других домаћих проиузвода, већ је ова породица чврсто решила да оствари своју замисао,и да целој Србији ове укусе учини доступним, производећи их у свом завичају.

У савршене,моћне теглице породичне фирме Моћ Планине, Живановићи пакују најукусније домаће ајваре, џемове и слатка од плодова које сами узгајају или проналазе на планини и набављају од локалних сељака.

Ова вредна српска породица је доказ да се заиста може онда када се стварно хоће, а пре свега када према ономе што радиш осећаш велику страст.

Мали занати дефинитивно траже велику страст и велику преданост и на то смо посебно поносни, јер је било потребно много труда, много, да кажем, жеље да се ово направи, много страсти, много ангажмана, много одрицања и свачега још”, каже Александра Живановић, која је и осмислила име породичне фирме.

Како њихов посао изгледа и шта вам све могу понудити, сазнајте у видеу испод, а можете купити њихове производе у свим Лидл продавницама. Овај трговачки ланац препознао је Моћ Планине као један од квалитетних српских малих заната и схватио да дефинитивно заслужује да се нађе у њиховој понуди са специјално мналепницом „Мали занат, велика страст“, у оквиру истоимене акције која је почела 19. новембра.

Извор: Курир – Стил

Ocena

Поделите овај пост

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43