Конкурс за младе произвођаче хране и пића – награда 100.000 динара

Врање – Центар за размену знања из Београда, као платформа за афирмацију примене практичних знања, вештина и искустава у савременом пословању, у оквиру свог програма организује конкурс за видео прилоге са двема темама, рекао је за Врање News представник ове организације Небојша Цинцовић.

Први конкурс је Млади перспективни произвођач хране и пића, са наградом од 100.000 динара (пријављивање је до 27. новембра), а други Нај коментар за постојеће видео прилоге на сајту са наградама од 5.000 динара. (пријављивање до 31. децембра)

„На конкурс се могу пријавити сви заинтересовани млади вредни људи регистровани као привредници или пољопривредно газдинство, који би слањем видео клипа промовисали своју делатност и самим тим учествовали на конкурсу“, наводи Цинцовић.

Када је реч о условима, видео прилог треба да садржи „сажет развојни пут пословања, тренутне потребе за улагањем, потврду да су регистровани, да нису старији од 40 година, да дају својим примером позитивну поруку свом окружењу у циљу развоја предузетничке културе, да видео прилог није старији од 12 месеци, а дужина клипа треба да буде од 5 до 10 минута.

Видео је неопходно послати преко опције „додајте видео“ у МП4 формату.

„Када је реч о конкурсу за Нај коментар, потребно једа садржи конкретан предлог како да пословна активност буде успешнија, при чему је неопходно да се пошаље најмање два коментара из различитих категорија видео прилога.

Имена награђених на досадашњим конкурсима могу се погледати на сајту razmenaznanja.rs, у рубрици „награђујемо“.

Profil

Centar za razmenu znanja je platforma za afirmaciju primene praktičnih znanja, veština i iskustva u savremenom poslovanju. Grupa priverdnika – sastavljena od ekonomista, pravnika, inženjera i drugih profesija predstavlja program aktivnosti koji doprinosi jačanju prosperiteta ne samo pojedinca već i cele zajednice.

„Jedan od osnovnih motiva našeg angažovanja je zabrinjavajuća činjenica što svake godine Srbiju napusti preko 50.000 stručnih i sposobnih ljudi, koji su nama i te kako potrebni. Znajući njihove razloge odlaska smatramo da je ovakav jedan program neophodan koji je usmeren na saradnju i organizaciju privrednih subjekata sa ciljem da za njih pronađemo radna mesta. Uvek postoji nada da može bolje, a to bolje su mladi ljudi i njihova pokretačka inicijativa za ostvarivanje poslovnih ciljeva“, navode iz ovog centra.

Izvor: www.vranjenews.rs

Ocena

Поделите овај пост

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43