Повратници из иностранства

Поделите овај пост

One Response

 1. Dragana i Dejan su pokazatelj uspeha kad se spoje tradicionalni i moderan pristup u proizvodnji.

  Vino, kao najpopularnije alkoholno piće i u Srbiji i u regionu ima širok spektar potrošača, kako među mladima tako i među starijima.

  Kako su u tehnologiju i razvoj kvaliteta svog proizvoda dovoljno uložili, trebalo bi da se posvete promociji/marketingu svog proizvoda. Danas, neminovni element marketinga su društvene mreže kojima se proizvod neposredno plasira krajnjem potrošaču. U tom smislu, razmislite o angažovanju nekoga ko se bavi online marketingom i ko će vas uputiti kako na najbolji način da plasirate svoj proizvod.

  Oznaka geografskog porekla je odličan početak, ali ista ne znači mnogo bez promocije.

  Takođe, pokušajte da plasirate vaš proizvod kroz etnoturizam koji obuhvata puteve vina i vinske ture, te na taj način ljude možete neposredno uputiti i u sam proces proizvodnje svog vina.

  Na vreme zaštite dizajn flaše i same oznake, kako biste se zaštitili od eventualnih kopija od strane drugih lica koji vam na taj način mogu naneti štetu.

  U pogledu same proizvodnje grožđa, raspitajte se više o ekološki razvijenim postupcima oplemenjivanja zemljišta, a usled čega to možete plasirati i kao prednost vašeg proizvoda prilikom promocije i dodatno koristiti subvencije države koje podstiču takav oblik proizvodnje.

  Puno sreće u daljem razvoju biznisa!

  Oceni komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43