Примена знања кроз одређену методологију вештина у бизнису

Ове радионице су стартовале другог децембарског викенда, а тајне вештина у бизнису, методе и принципи успешног пословања биле су смештене у четири виђења (два узастопна викенда).

И овога пута кандидати најразличитијих профила (од оних из света архитектуре, преко зубара, студената, произвођача) имали су прилику да размењују знања и шире видике. Пријављени су се суочили са суштином бизниса уз помоћ едукатора имали могућност да примене знање кроз методологију вештина у бизнису.

Код ових бизнис радионица реч је о примени практичних знања, кроз одређену методологију и вештине прилагођене пословном окружењу. Без сувишних речи, са суштинским и конкретним (само наизглед једноставним) питањима, овај програм довео је полазнике до кључних закључака, који се тичу њихових професија.

Иначе, програм Центра бави се неким од „вечитих“ питања младих на раскршћу. Уколико има оних који треба да започну сопствени бисзнис, сачувају постојећи или идеју претворе у дело, управо су ови викенд-сусрети незаобилазна станица.

На затварању овог циклуса присуствовао је петоструки доктор наука проф. р Драгослав Словић. Својим интересентним радним искуством подстакао је младе како да усмере своје технике размишљања посебно када се нађу у непредвиђеним оклностима као руководиоци компанија. Као изенађење приредио је на непосредан начин, тако што је, сваком од присутних поклонио по једну ауторску књигу са посветом. 

Радионице се одвијају за сада викендима (по пријави и договору учесника сличног статуса), у мањим групама, што пружа заинтересованима ефикасну размену знања и интерактивни рад.

За више информација о радионицама посетите ову страницу.

Ocena

Поделите овај пост

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43