Јесењи Укус Фест 2024, 21. септембра, у Хотелу Метропол Палаце

Дванести по реду „Јесењи Укус Фест“, фестивал домаће хране и пића, одржаће се у суботу, 21. септембра, у Хотелу Метропол Палаце у Београду.

Ова манифестација окупља најбоље домаће произвођаче из Србије представљајући широку лепезу аутентичних производа.

Посетиоци ће имати прилику да уживају у незаборавним аромама и дегустацијама најквалитетнијих сирева, сухомеснатих производа, реномираних вина, ликера, домаћих сокова и меда.

У понуди ће бити и домаћа пршута, кобасице, сласни чварци, а све то ће пратити чаша врхунског вина за савршенство гастрономског доживљаја.

За љубитеље слаткиша, припремили смо домаће колаче, чоколаде и традиционалне џемове.

Посебан догађај на овогодишњем фестивалу биће суши радионица у 12х са Урошем Радоичићем, носиоцем три Гинисова рекорда и сертификованим суши мајстором. Урош ће открити тајне припреме познатих јапанских залогаја.

У 13 х мастер клас са Стефаном Савићем, суши мајстор који ће нам показати како се праве суши ролнице.

У оквиру богатог програма, очекује вас и панел на тему “Маркетинг у пољопривреди и пласирање производа”, Зептер школа кувања, као и радионице намењене најмлађима.

Такође, биће одржана и радионица “Сви дарови кошнице – од меда до отрова” где ћете сазнати како најбоље искористити све што нам пчеле дарују.

Специјални жири доделиће признања „Најбољи Укус Србије“ у девет различитих категорија, док ће посетиоци гласати и одлучити о „Гранд Приx“ награди фестивала.

Поред тога, сви посетиоци имају прилику да освоје бројне награде и поклоне. „Укус Фест“ у Хотелу Метропол Палаце биће отворен за посетиоце од 11.00 до 20.00 часова.

Манифестација је подржана од Скупштине града Београда Секретаријата за привреду И Туристичке организације града Београда.

Цена улазнице је 200 динара.

Радујемо се вашем доласку и веселимо се незаборавном дружењу!

Добродошли!

Ocena

Поделите овај пост

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43