АГРО БЕЛГРАДЕ 25/26/27 ЈАНУАР 2024

Агро Белграде 2024, међународни сајам воћарства, повртарства и виноградарства биће одржан од 25. до 27. јануара на Београдском сајму. Овај водећи регионални сајамско-конференцијски догађај представља место пословних прилика, стицања знања и повезивања произвођача свежег, смрзнутог и прерађеног воц́а, поврц́а и грожђа, купаца, дистрибутера и представника малопродајних ланаца, потом произвођача пољопривредне механизације и опреме, расадника, семенских и хемијских кућа, као и других компанија и стручњака из индустрије.

Сајамски део је резервисан за преко 500 излагача, укључујући највеће светске компаније, док ће се конференцијски програм бавити перспективама и актуелним изазовима тржишта, производњи воћа и поврћа без остатака пестицида, транспортом воћа на страна тржишта, моделима финансирања, удруживањем као и
техничким и дигиталним достигнућима у аграру.

Другог дана сајма, биће организовани пословни састанци (Б2Б), где ће домаћи и регионални произвођачи воћа и поврћа имати прилику да представе своју понуду иностраним и домаћим купцима.

На сајму ће се представити и компаније, произвођачи воћа и поврћа који позивају мала и средња газдинства у циљу склапања кооперантских модела сарадње и заједничког наступа на великим тржиштима. Агро Белграде 2024 се организује уз подршку Пројекта „Велика мала привреда“ који финансира УСАИД, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Секретаријата за пољопривреду града Београда, Привредне Коморе Србије док је пријатељ сајма Будимка.

Већ пету годину заредом, догађај успешно скреће пажњу Србије и региона, као и међународних купаца на потенцијал производње у индустрији воћа и поврћа, на потребу за интегрисањем на локалном и међународном тржишту, истовремено пружајући одговоре на актуелне изазове са којима се индустрија

суочава.

Ocena

Поделите овај пост

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43