„ЈOBFAIR: Креирај своју будућност”

Сајам послова и пракси „ЈобФаир – Креирај своју будућност!” у Згради техничких факултета (Булевар краља Александра 73) и на Машинском факултету (Краљице Марије 16) у Београду.

Организатори догађаја су две непрофитне и аполитичне студентске организације: Удружење студената технике Европе, BEST Београд и Удружење студената електротехнике Европе – EESTEC LK Београд.

Давне 2005. године, група студената је дошла на идеју да смањи незапосленост у држави и спречи драстичан одлив мозгова, па је као резултат настао Сајам, који ове године слави деветнаести рођендан. Врата Зграде техничких факултета су отворена за све студенте и дипломце природно-математичких и техничко-технолошких факултета, који ће заједно са многобројним компанијама употпунити овогодишњи Сајам.

На Сајму ће студенти имати прилику да се боље упознају са представницима компанија, и сазнају какве послове и праксе нуде.

Поред тога, JobFair помаже студентима да развију своје вештине кроз додатне садржаје:

„LevelUp – Подигни ниво својих вештина!“ – семинар бесплатних радионица на којима ће представници компанија показати студентима како да унапреде своје меке вештине за бржи и лакши проналазак посла и праксе, које ће се одржати 21. и 22. октобра на Машинском факултету.

За ову радионицу се можете пријавити путем сајта до 11.10.

„Панел дискусија – Пођи правим путем!”– има за циљ да учесницима пружи одговоре на значајна питања која ће им помоћи на почетку каријере и у даљем професионалном развоју, а ове године ће се одржати 26. октобра на Технолошко-металуршком факултету.

TechTalk – кроз неформалну атмосферу, студенти ће дискутовати са запосленима компанија о актуелним темама из инжењерске бранше, 6. и 7. новембра у Згради техничких факултета. Биће реализован у виду предавања у трајању од 45 минута.

Разговор за посао – радионица на којој студенти имају прилику да осете атмосферу интервјуа за посао, ослободе се треме и тако побољшају своје вештине комуникације, одржава се на Машинском факултету 6. и 7. новембра. За ову радионицу се можете пријавити путем сајта до 21.10.

CV база – у било ком тренутку посетиоци Сајма могу оставити свој CV у бази на сајту Сајма, а он ће бити доступан свим компанијама које учествују у пројекту.

Сви садржаји ће се одржати уживо и потпуно су бесплатни, а за више информација можеш посетити сајт www.jobfair.rs, као и друштвене мреже: Инстаграм (@jobfairrs), Фејсбук (@jobfairrs) и Линкедин (JobFair ─ Креирај своју будућност!).

Извор: Кућа добрих вести

Ocena

Поделите овај пост

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43