ПРЕДНОСТ СТАРИХ СОРТИ – РАЗМЕНА ЗНАЊА

ПРЕДНОСТИ СТАРИХ СОРТИ ЗА ПРОИЗВОДЊУ ХРАНЕ. Др Ивана Петровић Радовић – Еколошко удружење „Оквир живота“, Мионица и проф. др Слађана Голубовић и сарадници, Топличка академија струковних студија, Прокупље ОРГАНСКА ХРАНА И ПИЋА Ана Доловац, Центар за размену знања – Београд и „Доловац органик и традиција“ – Футог

Ocena

Поделите овај пост

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0000000260197-56