Производња сира у Гостиљу

Поделите овај пост

One Response

  1. Svaka cast! Oduševljen sam idejom podržavanja malih preduzetnika koji donose takav kvalitet na tržište. Drago mi je da imam priliku podeliti svoje mišljenje o malom proizvođaču sireva sa zrenjem. Smatram da je ova ideja za proizvodnju sireva veoma zanimljiva, ali mislim da postoji prostor za unapređenje u promeni ukusa i periodima zrenja.
    Prvo, raznolikost ukusa može značajno doprineti atraktivnosti proizvoda. Dodavanje različitih varijanti ukusa omogućava kupcima da pronađu sireve koji najbolje odgovaraju njihovom ukusu. Razmatranje dodavanja novih sastojaka ili eksperimentisanje s različitim kombinacijama može otvoriti nove mogućnosti i privući šire tržište.
    Takođe, različiti periodi zrenja mogu doprineti različitim i kompleksnijim ukusa. Proširivanje asortimana sa sirevima zrelim na različite načine ili različitim vremenima omogućava kupcima da istražuju i upoznaju se s različitim senzacijama. Ovo može stvoriti lojalnost kupaca, jer će imati priliku da prilagode svoj izbor sireva prema svojim željama i trenutnom raspoloženju. Različitim ukusima i periodima zrenja može se postići dvostruka korist – zadovoljstvo kupaca i stvaranje dodatne vrednosti za proizvođača. Raznolikost će privući različite profile kupaca, a inovacije u proizvodnji mogu izgraditi reputaciju radionice kao lidera u industriji sireva sa zrenjem.
    Predlog za dodatak siru ( samo jedan o ponuđenih): paprika đinka, ruzmarin, nana. menta, dren ili тартуфи.

    Oceni komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Донација

Уплате можете извршити на рачун удружења са сврхом уплате донација за пројекат.

Прималац: Центар за размену знања у земљи и иностранству, Димитрија Туцовића 54 Београд
Сврха уплате: Донација за пројекат…
Жиро рачун: 205-0070800049367-43